WIJ BLIJVEN GEOPEND!

Waarschijnlijk heeft u de persconferentie wel gezien, maar toch willen wij u ook via deze weg laten weten: Wij blijven geopend! 
Mark Rutte gaf aan dat Nederland in lockdown moet. De detailhandels zoals kledingwinkels moeten hun deuren sluiten, maar wij vallen onder essentieel belang.
Van der Graaf “De Molen” valt onder de regeling dat dierenspeciaalzaken geopend mogen blijven mits zij >70% van de omzet uit diervoerders en/of dierbenodigdheden halen. Dit betekent dus niet dat we alleen voeders mogen verkopen, maar ook meer dan dat. De gehele winkel blijft geopend en daarmee blijven alle artikelen voor u beschikbaar.
Hamsteren is niet nodig, aangezien wij voldoende voorraad hebben. Iedere klant moet zijn of haar dier kunnen voorzien van voeding en verzorging en daarom hopen wij dat u voornamelijk op het gebied van voeding, denkt aan uw medemens/dier. Wij kunnen begrijpen dat u in deze periode liever niet langs komt in onze winkel. Daarom bieden wij graag een bezorgservice aan. Wij kunnen in principe alles bezorgen in de regio van Dedemsvaart! Een pak melk of yoghurt van zuivelboerderij De Waard, paardenbrok of een nieuwe bladhark? Wij brengen het graag bij u langs!
U kan uw bestellingen doorgeven via: 0523 – 612 484 of 06 – 54 30 81 89.
Wij wensen de andere ondernemers die wel hun deuren moeten sluiten veel sterkte en goede moed toe!
Het team van, van der Graaf De Molen staat graag voor u klaar!