DIER

Heb je een huisdier? Kippen? Koeien? Of heel veel vogels in uw tuin? Geef de dieren in uw omgeving wat ze nodig hebben met onze artikelen. 

 

Van der Graaf “De Molen” heeft producten voor de verzorging van uw kat, hond, knaagdier of vissen, maar ook voeding voor de vogels in uw tuin en afrastering op maat voor uw geit, varken, kip of paard. 

HUISDIEREN

Een goede huisvesting, de juiste verzorging en verantwoorde voeding, dat is belangrijk voor elk dier. Van der Graaf “De Molen” heeft alles in huis om uw huisdier te voorzien van het totaalplaatje.

 

 

Van der Graaf “De Molen” heeft een breed assortiment in diverse dier categorieën. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld de mooiste krabpaal voor uw kater, de leukste hondenspeeltjes, de lekkerste knaagdieren snacks en de beste voeding voor uw aquariumvissen in deze winkel. 

BOERDERIJDIEREN

De stallen gevuld met paarden, de koeien in de wei, de kipjes lopen te scharrelen over het erf… Alle benodigdheden voor uw boerderijdieren vindt u bij Van der Graaf De Molen.

 

 

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste voeding, artikelen voor de gezondheid en verzorging, allemaal passend bij uw dier. 

TUINDIEREN

De vogeltjes fluiten, de eekhoorntjes zitten in de boom en de vlinders fladderen door de tuin.. daar worden wij vrolijk van! Bij Van der Graaf De Molen vindt u alles om dieren het hele jaar door naar uw tuin te laten trekken.

 

 

Zodra u een zakje strooivoer, pot vogelpindakaas of mezenbollen terug laat komen in uw tuin zult u merken dat de vogels dit gaan waarderen. 

 

En hoe leuk is het om in het najaar bezoek te krijgen van egeltjes? Zorg dat u voor hun een passende schuilplaats creëert.

 

Bloemen stimuleren de komst van vlinders en andere insecten. Met ons tuinzaden assortiment zorgt u niet alleen dat uw tuin meer kleine bezoekers trekt, maar zorgt u er ook voor dat deze een stuk vrolijker wordt! U vindt het allemaal bij Van der Graaf De Molen.

AFRASTERING

Bent u opzoek naar een goede afrastering voor uw weide of tuin? Dan helpen wij u graag! Wij kunnen u adviseren over het gebruik van draad, lint en gaas, maar ook voor het kiezen van de juiste isolator, een houten afrastering en een goed schrikapparaat voor uw weide. Wij staan graag voor u klaar en geven graag ter plekke advies voor de verantwoorde keuze (regionaal).


Een afrastering moet voldoen aan verschillende eisen voor de veiligheid van u en uw dieren. Zo kijken wij naar de functie van de omheining, maar komen wij ook graag bij u langs om een storing in de afrastering op te sporen.  


Wij werken samen met professionals die een afrastering geheel op maat kunnen leveren en monteren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande link.