RUITERSPORT

Van rijbroeken en caps tot aan supplementen, bij Van der Graaf De Molen bent u aan het juiste adres voor uw passie en liefde voor paardrijden. De ruitersportafdeling bij Van der Graaf De Molen is zeer divers. U ziet bij ons meerdere merken zoals: Anky, Kingsland, Uvex, Ariat, GPA, Bucas, Brands of Q, BR, HKM, Le Mieux, Sprenger, Casco, Stübben (Steeltech), LJ Leathers, Acavallo, Cavallo, Nathe, Beris, Alutech, NAF, Harry’s Horse en Cavalor.

 

De paarden blijven uiteraard niet achter. Voor u en uw maatje hebben wij alles om in de sport of recreatie te rijden.

VOOR DE RUITER

Bent u toe aan een nieuwe outfit met accessoires? Op onze ruitersportafdeling hebben wij elk seizoen de nieuwste collecties van diverse merken voor man, vrouw en kind. Een fijne paardrijbroek waarin u zich lekker in voelt, een shirt voor in de vrije tijd of tijdens het paardrijden, een bijpassende jas voor op het paard, in de bossen of lekker in de stad.

 

Elk merk heeft zijn eigen kenmerken waaruit u een modieuze outfit scoort. Bent u elk weekend te vinden op concours? Dan hebben wij veel keus in luxe paardrijlaarzen, caps, wedstrijdjasjes en wedstrijdshirts, die af te maken zijn met plastrons en haarstrikken.

 

Wilt u zelf uw cap of paardrijlaarsen personaliseren? Dat kan! De kleur, de strass steentjes, de patronen en wel of geen lak, tot in de details kan alles op maat voor u worden gemaakt. Zodat u een uniek exemplaar heeft.

 

VOOR HET PAARD

Een schone stal met de juiste bodembedekking, met bijpassende verantwoorde voeding en een goede stalinrichting. Van der Graaf De Molen ziet elk paard als individu, zodat elk paard kan worden voorzien van het totaalplaatje. Want de keuze is afhankelijk van uw persoonlijke wensen, portemonnee en de voorkeur van het paard.

 

Daarnaast kan jouw paard ook niet zonder een passend hoofdstel, sjabrakken, halsters, dekens, beenbeschermers, borstels, verzorgingsproducten en voeding.

 

Weet u niet welke maat uw paard of pony heeft? Dan kan u de deken meenemen of langs komen met uw paard om de deken te passen!

WEIDE EN AFRASTERING

Bent u opzoek naar een goede afrastering voor uw weide of tuin? Dan helpen wij u graag! Wij kunnen u adviseren over het gebruik van draad, lint en gaas, maar ook voor het kiezen van de juiste isolator, een houten afrastering en een goed schrikapparaat voor uw weide. Wij staan graag voor u klaar en geven graag ter plekke advies voor de verantwoorde keuze (regionaal).

 

Een afrastering moet voldoen aan verschillende eisen voor de veiligheid van u en uw dieren. Zo kijken wij naar de functie van de omheining, maar komen wij ook graag bij u langs om een storing in de afrastering op te sporen.  

 

Wij werken samen met professionals die een afrastering geheel op maat kunnen leveren en monteren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande link. 

 

SCHEERSPECIALIST

Voor een nieuw of gebruikt scheerapparaat en tondeuse hebben wij een breed assortiment. Ook kan Van der Graaf De Molen uw scheerapparaat repareren en scheermessen en tondeuse kopjes slijpen. Het is goed om na elke scheerbeurt uw scheerapparaat na te laten kijken en intern te reinigen. Ook alle benodigdheden zoals messen, kopjes, olie enz. hebben wij op voorraad.

 

 

Van der Graaf De Molen heeft het bedrijf: De Scheerspecialist van Jarno Hendrikx overgenomen. De Scheerspecialist was een internationaal opererend bedrijf in scheren en scheermachines. Van der Graaf verzorgt de benodigdheden voor het scheren, maar voert het scheren zelf niet uit. Daarnaast is het mogelijk om uw scheermachine en tondeuse bij ons in te ruilen.

 

Scheermachine, tondeuse, messen, scheerkopjes of olie online bestellen? Via onze webshop besteld u het gemakkelijk zodat het bij u thuis wordt geleverd. 

 

Wilt u toch eerst advies, voelen en vergelijken en daarna kopen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel, wij adviseren u graag. 

BORDUURSERVICE

Wil je graag dat jouw sjabrak, deken of rijkleding een exclusief item wordt, die alleen jij en of je team heeft? Voorzie het product van een geborduurd of bedrukt (bedrijfs)logo. Op deze manier laat jij jouw eigen naam of jouw sponsor opvallen tussen de andere ruiters en amazones. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van borduren en bedrukken en samen bespreken wij graag de mogelijkheden.

RUITERSPORTAFDELING