BIRTH ALARM

Van der Graaf “De Molen” is dé specialist in geboortemelders voor paarden! Ontdek hoe onze innovatieve producten niet alleen zorgen voor een tijdige geboortemelding, maar ook bijdragen aan de algemene gezondheid van jouw paard.

 

Ga gerust slapen met onze geboortemelders! Birth Alarm biedt een betrouwbaar systeem om de geboorte van een veulen nauwlettend te volgen. Met 24/7 bereikbaarheid voor deskundig advies en gebruiksklare installatie, zorgen wij voor een moeiteloze ervaring. Of je nu kiest om te kopen of te huren, onze geboortemelders, zijn afgestemd op jouw behoeften.

 

Wilt je weten welke Birth Alarm systeem het beste bij jouw paarden past? Kom gerust langs in de winkel, wij helpen je graag verder!

BIRTH ALARM VERKOOP & ADVIES

Bij ons gaan de geboortemelders altijd gebruiksklaar de deur uit. Onze specialisten stellen ze graag persoonlijk voor je in. Daarbij geven onze specialisten je een bijhorende uitleg en persoonlijk advies. Daardoor ga jij met een gerust gevoel naar huis. 

 

Problemen met je eigen Birth Alarm? Wij bieden directe hulp. Vertrouw op onze expertise en hoogwaardige service voor advies en aankoop.

BIRTH ALARM VERHUUR

Heb je tijdelijk een geboortemelder nodig? Geen probleem! Van der Graaf “De Molen” in Dedemsvaart, Overijssel, biedt de mogelijkheid om zowel de Birth Alarm Mobile als de Birth Alarm Lite te huren.

Onze ruime voorraad garandeert directe beschikbaarheid. Het gehuurde Birth Alarm wordt volledig ingesteld op jouw persoonlijke informatie, en je ontvangt alle benodigde informatie om het systeem optimaal te benutten. Onze 24/7 beschikbaarheid staat garant voor ondersteuning en advies, mocht je vragen hebben tijdens de huurperiode.

Overijssel

Neem gerust contact met ons op voor de beschikbaarheid en meer informatie.

FOALAPP

Wij zijn een partner geworden van FoalApp voor Europa! 

FoalApp is een systeem geboorte alarm voor drachtige merries. Afkomstig en ontwikkeld in Australië.

Met dit geboorte alarm systeem ben je een extra smartphone met etui nodig. De extra smartphone doe je in een speciale FoalApp etui die vervolgens aan het halster komt te hangen. Door het downloaden van de app van FoalApp kan je je merrie controleren. Als de merrie gaat veulenen, dan krijg je een alarm doordat de merrie volledig plat gaat liggen.

De kosten zijn de speciale FoalApp hoes en je koopt via de app een bepaalde monitor tijd in, dus de tijd dat de connectie werkt in een week of meerdere weken. Het inkopen doe je alleen via de site en het betalen gaat via het internationale PayPal, wij werken er aan om het ook via iDeal voor elkaar te krijgen.

Je kunt hier ook met de camerafunctie van de smartphone meekijken en meeluisteren. Kijk op de site van FoalApp naar filmpjes en de uitleg. Dus naast Birth Alarm Specialist nu ook FoalApp Specialist!