BIRTH ALARM

Verwacht jouw merrie een veulen? Kies Birth Alarm! Als jouw merrie drachtig is zijn er spannende tijden in aantocht. Een goede voorbereiding is het halve werk! Aan die voorbereiding mag een Birth Alarm niet ontbreken. De Birth Alarm waarschuwt jou tijdig wanneer jouw merrie in de fase is waar de weeën beginnen. Zodra de merrie in die fase is wordt er een signaal overgebracht naar jouw telefoon. 

Overweegt u de aanschaf of huur van een Birth Alarm? Neem dan gerust contact met ons op!

VERKOOP, VERHUUR & ADVIES

Van der Graaf De Molen is een Birth Alarm Service dealer. Wij hebben altijd nieuwe geboortemelders op voorraad en verhuren deze ook. Een Birth Alarm gaat altijd gebruiksklaar de deur uit.

 

Wanneer u een Birth Alarm koopt of huurt dan stellen wij hem voor u in zodat u daar geen omkijken naar heeft. Vraag naar onze mogelijkheden, wij helpen u graag!

 

Kunt u uw eigen Birth Alarm niet meer gebruiksklaar krijgen? Kom dan gerust naar ons toe, wij helpen u er graag mee. Om je volledig van dienst te zijn, staan wij 24/7 voor u klaar.

 

Via de onderstaande link wordt er dieper ingegaan op de werking van een Birth Alarm. 

 

Houd ook onze Facebook pagina in de gaten: ‘Birth Alarm Specialist vd Graaf De Molen’

FOALAPP

Wij zijn een partner geworden van FoalApp voor Europa! 

FoalApp is een systeem geboorte alarm voor drachtige merries. Afkomstig en ontwikkeld in Australië.


Met dit geboorte alarm systeem ben je een extra smartphone met etui nodig. De extra smartphone doe je in een speciale FoalApp etui die vervolgens aan het halster komt te hangen. Door het downloaden van de app van FoalApp kan je je merrie controleren. Als de merrie gaat veulenen, dan krijg je een alarm doordat de merrie volledig plat gaat liggen. 

De kosten zijn de speciale FoalApp hoes en je koopt via de app een bepaalde monitor tijd in, dus de tijd dat de connectie werkt in een week of meerdere weken. Het inkopen doe je alleen via de site en het betalen gaat via het internationale PayPall, wij werken er aan om het ook via iDeal voor elkaar te krijgen.

Je kunt hier ook met de camerafunctie van de smartphone meekijken en meeluisteren.  Kijk op de site van FoalApp naar filmpjes en de uitleg.

Dus naast Birth Alarm Specialist nu ook FoalApp Specialist!