BIRTH ALARM

Verwacht jouw merrie een veulen? Kies Birth Alarm! Controle en de gezondheid van het paard zijn belangrijke eigenschappen die hoog in het vaandel staan bij Birth Alarm. Want de producten van Birth Alarm zijn niet alleen gericht op de geboortemelding, maar kunnen tevens ingezet worden om de algehele gezondheid van het paard te monitoren. Met de controle stand kan het paard in de gaten worden houden als het bijvoorbeeld lijdt aan koliek. Zodra het paard vlak gaat liggen krijgt de eigenaar een alarm en kan deze per direct actie ondernemen. Zo ben je altijd op tijd! Naast het Birth Alarm bieden wij ook een geboorte pakket aan. Deze is te vinden in onze webshop onder het kopje Birth Alarm. 


Wilt je weten welke Birth Alarm systeem het beste bij jouw paarden past? Kom gerust langs in de winkel, wij helpen je graag verder!

VERKOOP, VERHUUR & ADVIES

Van der Graaf De Molen is een Birth Alarm Service dealer. Wij hebben altijd nieuwe geboortemelders op voorraad en verhuren deze ook. Een Birth Alarm gaat altijd gebruiksklaar de deur uit.

 

De Birth Alarm gaat altijd gebruiksklaar de deur uit. Wanneer je een Birth Alarm koopt of huurt dan stellen wij hem voor je in. Vanaf begin tot eind krijgt je een persoonlijke uitleg met het bijhorende advies. Zo heb je er geen omkijken naar en ga je met een goed gevoel naar huis. Of kun je jouw eigen Birth Alarm niet meer gebruiksklaar krijgen? Kom dan gerust naar ons toe, wij helpen je er graag mee. Om je volledig van dienst te zijn, staan wij 24/7 voor je klaar.

 

Via de onderstaande link wordt er dieper ingegaan op de werking van een Birth Alarm. 

 

Houdt ook onze Facebook pagina in de gaten: ‘Birth Alarm Specialist vd Graaf De Molen’

FOALAPP

Wij zijn een partner geworden van FoalApp voor Europa! 

FoalApp is een systeem geboorte alarm voor drachtige merries. Afkomstig en ontwikkeld in Australië.

Met dit geboorte alarm systeem ben je een extra smartphone met etui nodig. De extra smartphone doe je in een speciale FoalApp etui die vervolgens aan het halster komt te hangen. Door het downloaden van de app van FoalApp kan je je merrie controleren. Als de merrie gaat veulenen, dan krijg je een alarm doordat de merrie volledig plat gaat liggen.

De kosten zijn de speciale FoalApp hoes en je koopt via de app een bepaalde monitor tijd in, dus de tijd dat de connectie werkt in een week of meerdere weken. Het inkopen doe je alleen via de site en het betalen gaat via het internationale PayPal, wij werken er aan om het ook via iDeal voor elkaar te krijgen.

Je kunt hier ook met de camerafunctie van de smartphone meekijken en meeluisteren. Kijk op de site van FoalApp naar filmpjes en de uitleg. Dus naast Birth Alarm Specialist nu ook FoalApp Specialist!