TUIN

Een tuin heeft u om van te genieten. Om van uw tuin te kunnen genieten zijn kleurrijke planten, comfortabele tuinmeubelen, een terrasverwarmer of een parasol, een blokhut en een mooi terras geen overbodige luxe. Bij Van der Graaf De Molen kunt u terecht voor deze artikelen, maar ook voor nog veel meer.

 

Wij hebben naast artikelen voor uw planten en om te genieten in uw tuin, ook veel artikelen om het werken in uw tuin te vergemakkelijken.

 

Neem gerust een kijkje bij ons in de winkel!

SCHUTTINGEN

Een schutting kan zoveel meer zijn dan een afscheiding tussen uw tuin en de omgeving. Van der Graaf De Molen biedt het hele totaal plaatje aan. Van het maken tot het plaatsen van schuttingen. Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

MESTSTOFFEN, POTGROND
EN GRASZODEN

Om er voor te zorgen dat alle gewassen optimaal groeien, is het verstandig om te weten wanneer u meststoffen moet inzetten. Van der Graaf De Molen helpt u graag met het vinden van deze meststof.

 

Wij verkopen o.a. de meststoffen van DCM, die voor elk seizoen en voor ieder gewas inzetbaar zijn ongeacht of u nu liever biologisch of gangbaar tuiniert.

 

Als het weer en de bodemtemperatuur het toelaat, bieden wij ook graszoden aan. Deze kunnen wij samen met de juiste meststoffen bij u thuis bezorgen. 

 

Toe aan een nieuw gazon? Neem gerust contact met ons op.

TUINAPOTHEEK

Een plant die last heeft van insecten of schimmels, een gewas die last heeft van een ziekte en een boom die er niet fleurig bij staat… Wees gerust! Van der Graaf De Molen heeft de juiste middelen in het tuinassortiment. Ons enthousiaste team met feedback van diverse leveranciers en kwekers helpen wij u graag bij het vinden van de oplossing.

 

Wij zeggen altijd, voorkomen is beter dan genezen! Wij willen daarom niet alleen dat de plant erboven op komt, maar ook dat hij niet weer ziek wordt door het desbetreffende insect, ziekte of schimmel. Daarom bieden wij ook de juiste voeding aan zodat uw plant en tuin gezond blijft en voldoende weerstand creëert in elk seizoen.

TUINZADEN, POOT- EN PERKGOED

In het voorjaar bent u bij Van der Graaf De Molen aan het juiste adres om uw tuin te voorzien van de beste  pootaardappelen, bloembollen en tuinzaden. Als u de winkel binnen komt vind u gelijk een buitengewoon diep en breed assortiment van bloemen- en groentezaden. Daarnaast vindt u alle artikelen en meststoffen om de groei en daarmee de oogst van uw gewas goed te laten verlopen.

.
.
Previous slide
Next slide

TUINMEUBELS

Een heerlijke loungeset dichtbij de terrasverwarmer en daarnaast nog een trampoline. Hoe ziet uw ideale tuin eruit?

 

Van der Graaf De Molen biedt in combinatie met onze leverancier Tuindeco ook een assortiment tuinmeubels.

 

 

VERHUUR MACHINES

Naast de verkoop van tuinartikelen, verhuren wij ook een aantal tuinartikelen zoals: verticuteermachines, gazonbeluchters, tuinwalsen en strooiwagentjes om meststoffen goed te kunnen verspreiden. 

Alles is naar wens te huren, of u nou liever voor een aantal uren, een dagdeel of voor een langere periode wilt huren. 

Wij raden aan om altijd vooraf contact met ons op te nemen wanneer u een product wilt huren, 

dit vanwege de seizoensgebonden drukte. 


Meer vragen over de verhuur? Neem gerust contact met ons op.