SCHEERSPECIALIST

Voor een nieuw of gebruikt scheerapparaat en tondeuse hebben wij een breed assortiment. Ook kan Van der Graaf “De Molen” uw scheerapparaat repareren en scheermessen en tondeuse kopjes slijpen.

 

Slijpen is een vak apart. Wij hebben ons daar goed in verdiept en het werk ons eigen gemaakt. Het slijpen hebben we geleerd van oude vakmensen, dat resulteert in de vele trouwe klanten die verre afstanden afleggen om bij ons te komen voor het onderhoudswerk. Opsturen naar ons gebeurd ook veel. 

 

Diverse professionele scheerders, internationale en olympische ruiters, grote stallen en collega ruitersportzaken weten ons te vinden voor het slijpwerk.

PAARD SCHEREN

Het is verstandig om regelmatig uw scheermachine na te laten kijken en intern te reinigen. Ook alle benodigdheden zoals messen, kopjes, olie et cetera hebben wij op voorraad.

 

Van der Graaf “De Molen” heeft het bedrijf “De Scheerspecialist” van Jarno Hendrikx overgenomen. De Scheerspecialist was een internationaal opererend bedrijf in scheren en scheermachines. Van der Graaf “De Molen” verzorgt de benodigdheden voor het scheren, maar voert het scheren zelf niet uit. Het mogelijk om uw scheermachine en tondeuse bij ons in te ruilen.

 

Scheermachine, tondeuse, messen, scheerkopjes of olie online bestellen? Via onze webshop besteld u het gemakkelijk zodat het bij u thuis wordt geleverd. 

 

Wilt u toch eerst advies, voelen, vergelijken en daarna kopen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel, wij adviseren u graag.