Voerroute Ommen-Dalfsen weer geslaagd!

Afgelopen week heeft Dennis alle klanten van de voerroute weer blij gemaakt met al hen voeders en/of andere artikelen. Doordat er sprake is van de vakantie periode, kreeg Dennis te maken met dubbele bestellingen van klanten. Ondanks dat Dennis te maken kreeg met hoge temperaturen, was de voerroute toch zeer geslaagd!

 

Wat is de voerroute? 

Met de voerroute willen wij de klanten ontzorgen, wij brengen namelijk het voer voor uw dieren en/of andere artikelen bij u thuis. U hoeft dus niet te slepen met zware zakken of fysiek naar de Molen te komen. Het bestellen van uw bestelling gaat gemakkelijk via een WhatsApp naar Dennis: 06-30369642. De voerroutes vinden om de drie weken plaats, dit houdt in dat er elke week een andere route wordt gereden.

 

Waar rijden onze routes voornamelijk langs?*

  1. Hollandscheveld, Elim, Slagharen, De Krim, Collendoorn, Lutten, Ane, Gramsbergen, Coevorden, Anerveen, Holthone.
  2. Ommen, Dalfsen, Nieuwleusen, Oudleusen, Witharen, Vinkenbuurt, Balkbrug, Oud-Avereest, Stegeren, Dalmsholte, Lemelerveld, Raalte, Beerzerveld, Beerze, Mariënberg,
  3. Dedemsvaart, Hardenberg, Arrien, Stegeren, Drogteropslagen, Lutten.

 

*; In de praktijk komt het vaak voor dat een klant onder een of meerdere routes valt. Dit is in onze ogen geen probleem, als wij onderweg zijn kunnen wij in principe ongeacht tijd of plaats, 9 van de 10 keer uw bestelling thuis afleveren.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur Dennis een WhatsAppje: 06-30369642. 

 

Kan een afbeelding zijn van boom, buitenshuis en de tekst 'DEMOLEN g VANDERG'