geplaatst op: 10 januari 2022

DEZE VACATURE IS INMIDDELS VERVULD

VACATURE ALLROUND MEDEWERKER / BEZORGER

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor 38 uur per week. Heb jij affiniteit met dier, tuin en ruitersport? Ben jij een aanpakker, klantvriendelijk en dienstverlenend ingesteld? Dan zoeken wij jou!

Wat doe je?
Als allround medewerker in onze dier, tuin en ruitersportzaak ben je bezig met het helpen en adviseren van klanten, doe je kassa werkzaamheden en alle hierbij behorende werkzaamheden. Als bezorger heb je een rijbewijs B, graag met E. Jij levert de bestellingen bij de klanten af, maar zorgt er ook voor dat alles daaromheen vlekkeloos verloopt. Denk hierbij aan klantvriendelijkheid naar de klant en dat je een optimale route van de dag kan plannen met ondersteuning.

Wie zoeken wij?
Je voelt je aangetrokken tot dier, tuin en ruitersport en bent gedreven met de nodige kennis of staat hier open voor, je hebt een denkniveau 3 of 4 met een leeftijd rond 20 – 40 jaar. Je stelt je adviserend op en hebt geweldige contactuele eigenschappen. Je denkt in oplossingen en stelt je dan ook proactief op. Onze klant is koning en jij bent degene die ook dat mee uit kan dragen. Collegialiteit vinden wij belangrijk en het hebben van plezier in je werk is van grote waarde voor ons. Je bent een aanpakker en ziet het werk en steekt graag je handen uit de mouwen, ook voor fysiek werk.

Wat kan je van ons verwachten?
In onze gezellige, ondernemende team voel jij je gauw thuis en heb je al snel veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Samen met de andere collega’s geef jij de klanten een blij en tevreden gevoel.
Wij bieden je een 38-urige werkweek en wanneer nodig ben je bereid om meer uren te werken op andere dagen, flexibiliteit is een must. Waarvan de zaterdag normaal gesproken je vrije dag is. Je salaris is in basis conform CAO en je kan al starten vanaf 1 maart 2022 maar eerder is ook mogelijk.

Interesse om aan de slag te gaan?
Kom langs voor een kennismaking met je CV. Maak vooraf een afspraak met Jan, bel of app naar 06-54308189.

ZO ZIET JOUW WERKWEEK ERUIT