Schijn een lichtje op mij!

Als in het najaar de tijd wordt verzet en dus de avonden weer donker worden, blijven wij gelukkig allemaal wel wandelen met onze hond. Ook de katten gaan zeker nog wel de deur uit. Dit is een goede periode om na te gaan denken over verlichting voor uw huisdier en natuurlijk voor u zelf.

 

Misschien draagt u zelf wel eens een hesje als u een stuk gaat fietsen of even een blokje omgaat. Super goed, maar is uw huisdier wel goed zichtbaar voor de medeweggebruikers?

 

Wij verkopen veiligheid vestjes voor uw hond die reflecterend zijn en niet veel wegen, uw hond ondervind er dus niet veel hinder van. De vestjes zijn makkelijk te dragen voor uw hond waardoor hij nog optimaal kan genieten van de wandelingen. De maten XS t/m XL zijn  beschikbaar bij ons in de winkel.

 

Daarnaast verkopen wij ook mooie LED Halsbanden, die goed zijn voor katten maar ook voor honden. De LED halsbanden hebben een werking tot 500 meter. Ideaal dus als u uw hond niet aan de riem wilt houden tijdens het wandelen, maar juist vrij wilt laten lopen. Doet u liever niet nog een halsband om naast de gewone halsband van uw hond? Dan raden wij de sleutelhangers aan. Deze kunt u makkelijk monteren aan het ringentje van de halsband van uw hond. De sleutelhangers verkopen wij in diverse vormpjes en hebben verschillende lichtstanden (knipperend bijvoorbeeld).

 

Al deze producten hebben hetzelfde doel: Gezien worden! Vanaf een paar euro gaan u en/of uw huisdier al een stuk veiliger over straat.