SAVE THE DATE! Jaarlijkse ruitersportmarkt in aantocht!

De Ruiterportmarkt bij Van der Graaf De Molen in Dedemsvaart is in de loop der tijd een begrip geworden binnen de paardenwereld in de wijde omgeving.

 

Tweedehands ruitersportmarkt

Zeg het voort! Onze jaarlijkse en gezelligste ruitersportmarkt zal weer plaats vinden zoals altijd op de eerste zaterdag van oktober: dit jaar zaterdag 7 oktober.

 

Dit jaar wordt de ruitersportmarkt weer gegeven zoals wij het voor jullie het mooiste vinden. Jij kunt jouw eigen gebruikte ruitersportartikelen een tweede kans geven door ze op onze markt te verkopen aan andere ruiters en/of amazones. Er zijn zelfs weer kopers vanuit het buitenland! Daarnaast is dit de ideale mogelijkheid om op zoek te gaan naar leuke gebruikte paardenspullen.

 

Meld je aan!

Huur jouw eigen kraampje (2 of 4 meter) door je aan te melden via 0523-612484 of stuur een bericht naar Jan van der Graaf (06-54308189) onder vermelding van jouw naam, mobiele nummer en gewenste kraam.

 

Outlet tent

Daarnaast hebben wij zelf ook zeer aantrekkelijke aanbiedingen en koopjes in onze eigen outlet tent, die gelijk bij binnenkomst te zien is. Dus scoor die nieuwe outfit voor jezelf of voor je paard bij elkaar.

 

Tot slot geven wij ook deze gehele zaterdag 15% korting* op alle ruitersportartikelen van onze ruitersport afdeling.

 

Meer informatie over de markt vind je op onze socials. De entree is gratis en de markt vindt plaats tussen 08:30 – 13:00 uur.

 

*Deze korting geldt alleen op de artikelen van de huidige ruitersportafdeling, uitgezonderd van supplementen, voeders en scheermachines. Niet in combinatie met bestellingen en/of andere aanbiedingen/acties.

 

Kortom volop gezelligheid en veel shopplezier! We hopen jullie graag te zien op zaterdag 7 oktober.