SAVE THE DATE! Jaarlijkse ruitersportmarkt in aantocht!

De Ruiterportmarkt bij Van der Graaf De Molen in Dedemsvaart is in de loop der tijd een begrip geworden binnen de paardenwereld in de wijde omgeving.

 

Tweedehands ruitersportmarkt

Zeg het voort! Onze jaarlijkse en gezelligste ruitersportmarkt zal weer plaats vinden zoals altijd op de eerste zaterdag van oktober: dit jaar zaterdag 1 oktober. Door het COVID-19 virus heeft dit de afgelopen twee jaar plaats gevonden op een alternatieve wijze: De ruitersport outlet driedaagse, wat wellicht nog wel bekend klinkt.

 

Dit jaar wordt de ruitersportmarkt weer gegeven zoals wij het voor jullie het mooiste vinden. Jij kunt jouw eigen gebruikte ruitersportartikelen een tweede kans geven door ze op onze markt te verkopen aan andere ruiters en/of amazones. Dit is de ideale mogelijkheid om op zoek te gaan naar leuke gebruikte paardenspullen. Er zijn zelfs weer kopers vanuit het buitenland!

 

Meld je aan

Huur jouw eigen (grond)plek of kraampje door je aan te melden via 0523-612484 of stuur een appje naar Jan van der Graaf (06-54308189) onder vermelding van jouw naam, mobiele nummer en gewenste kraam.

 

Outlet tent

Daarnaast hebben wij zelf ook zeer aantrekkelijke aanbiedingen en koopjes in onze eigen outlet tent, die gelijk bij binnenkomst te zien is. Dus scoor die nieuwe outfit voor jezelf of voor je paard bij elkaar.

 

Tot slot geven wij ook deze gehele zaterdag 15% korting* op alle ruitersportartikelen van onze ruitersport afdeling en bij besteding van € 25,00 zijn er mooie prijzen te winnen. Daarnaast hebben wij ook 15% korting* op dierbenodigdheden zoals: hond, kat, knaagdier, aquaria en vogels want vergeet namelijk niet om je huisdier extra te verwennen op dierendag, 4 oktober!

 

Meer informatie over de markt vind je op onze website: www.vandergraafdemolen.nl. De entree is gratis en de markt vindt plaats tussen 08:30 – 13:00 uur.

 

*Deze korting geldt alleen op de artikelen van de huidige ruitersportafdeling, uitgezonderd van supplementen, voeders en scheermachines. Niet in combinatie met bestellingen en/of andere aanbiedingen/acties.

 

Kortom volop gezelligheid en veel shopplezier! We hopen jullie graag te zien op zaterdag 1 oktober.


Klik op de afbeelding om te vergroten.

 

Ruitersportmarkt 2022 - van der Graaf De Molen Dedemsvaart