Laat jouw dier afkoelen met onze artikelen!

Wij hebben al warme dagen in Nederland gehad, maar er gaan zeker ook nog warme dagen komen. Hoe laat jij jouw huisdier deze dagen met hoge temperaturen doorkomen?

 

Hieronder een aantal tips! 

Ons assortiment met elektrolyten is weer volledig aangevuld om jouw paard te voorzien van de zouten en mineralen die hij/zij verliest bij de warme zomerdagen. Zo leveren de elektrolyten van NAF de vier essentiële plasmazouten – natrium, kalium, calcium en magnesium – in water. Daarnaast hebben wij ook de elektrolyten van Cavalor en Sectolin op voorraad, eventueel in de vloeibare variant of in poeder vorm.  Zweten is goed voor een paard want zweten is nodig om af te koelen. Als een paard zweet, verliest hij/zij niet alleen vocht, maar ook belangrijke elektrolyten. Elektrolyten spelen een belangrijke rol in de waterhuishouding van het paard.

 

De Cooling Wash van NAF is speciaal ontwikkeld om de spieren af te laten koelen, maar daarintegen werkt het ook super tegen de hoge temperaturen die de zomer met zich mee brengt. Spoel het zweet en stof uit de vacht van uw paard met deze Cooling Wash.
Slechts een paar dopjes toevoegen aan schoon water om uw paard te wassen. Cooling Wash hoeft na gebruik niet te worden uitgespoeld.

Naast ruitersport artikelen hebben wij ook veel artikelen om jouw hond en kat door deze warme dagen door te laten komen. Van zwembaden, verkoelende drinkbakken, en apporteerspeeltjes, je scoort het bij ons! Neem jouw hond gerust mee naar de winkel, dan kan hij of zij zelf wat uitkiezen…