ZE ZIJN ER WEER! Kerstbomen

Onze kerstbomen zijn er weer!
Er gaat niks boven de geur van een verse kerstboom in uw woonkamer. Het gevoel van warmte en gezelligheid komt gelijk naar boven! De kerstbomen die wij hebben zijn met of zonder kluit. Voor de bomen zonder kluit bieden wij kerstboom standaarden aan.  En om het helemaal af te maken hebben wij ook de Galaxy LED kerstboom vanaf 3 meter! Super sfeervol toch? Op = op: nu bestellen

 

Wij hebben weer drie soorten kerstbomen: de Nordmann, de Blauwe spar en de Omorika. De wel bekende Nordmann groeit van nature in het westen van de Kaukasus. De Nordmann kerstboom heeft een piramidevorm en glanzende donkergroene naalden die aan de onderkant witte strepen hebben. Een voordeel aan de Nordmann ten opzichte van de andere kerstbomen is dat de naalden van deze boom niet prikken en lang aan de boom blijven zitten.

 

De Blauwe spar is een boom die ideaal in de huiskamer zal staan tijdens de kerstdagen. De boom is voorzien van stevige naalden die bijna “blauw” lijken, wat zorgt voor een indrukwekkend effect.

 

De Omorika is een iets goedkopere variant en de boom kunt u vergelijken met een kegel. De takken van de Omorika zijn hangend en daardoor krijgt u een sierlijkeffect in de huiskamer.

 

Wij kunnen de boom voor u inpakken en bezorgen hem graag tegen een kleine vergoeding bij u thuis (in de regio Dedemsvaart). De prijzen van de kerstbomen variëren per grootte van de boom.