Geslaagde ruitersportmarkt 2022

Afgelopen zaterdag was het weer zover; een tweedehands ruitersportmarkt bij ons op locatie! 

 

Met een gezellige sfeer, mooie artikelen van mooie merken, het treffen van goede voorbereidingen en veel mooie kraampjes wist het team weer een mooie markt neer te zetten. Door het COVID-19 virus was het twee jaar lang niet haalbaar om een markt op de ouderwetse manier plaats te laten vinden. Des ondanks wist het team de afgelopen twee jaar op een alternatieve wijze de drie-daagse outletdays te realiseren.

 

Om 07:00 kwam het team bij een voor een bakje koffie en om de laatste draai aan de voorbereidingen te geven. De broeken werden recht gelegd, de kassa’s werden opgestart, de parkeerwachters gingen naar hun plek en de cake werd gesneden! Om 08:00 kwamen de eerste marktlieden om hun spullen een plekje te geven in onze neergezette kramen.

 

Het terrein van de Molen stroomde al gauw vol met publiek van alle leeftijden om te struinen over de markt. Als iemand iets niet konden vinden op de markt, wat wel op het wensenlijstje stond, dan werd er een blik geworpen in onze witte outlettent. De witte tent lag net zoals de andere jaren vol met mooie artikelen van mooie merken.

 

Na afloop van de markt bleef het nog lang druk bij de Molen. Er werd nog volop meegedaan aan de dierendag win-actie en de laatste hamburgers werden uitgedeeld. Toen de artikelen weer waren opgeruimd, werd er nog een taartje gegeten voor Sam zijn 17e verjaardag om de dag nog feestelijker af te sluiten.

 

Wij zijn blij dat de ouderwetse markt weer een groot succes was! Zien wij jou volgend jaar weer?