Excursie naar Uut ’t Veld in Balkbrug

𝗧𝗲𝗮𝗺 𝗱𝗲 𝗠𝗼𝗹𝗲𝗻 𝗶𝘀 𝗲𝗲𝗻 𝗮𝘃𝗼𝗻𝗱𝗷𝗲 𝗼𝗽 𝗲𝘅𝗰𝘂𝗿𝘀𝗶𝗲!
Wij waren 7 juni een avondje op bezoek bij het vleesveebedrijf van de fam. Emmink aan de Westerhuizingerweg in Balkbrug! Sinds een poosje zijn wij een verkooppunt van dit mooie (h)eerlijke vlees. Bij de Molen hebben wij naast zuivel ook een aanbod van kalfs- en rundvlees.
Wij begonnen de avond met gebak (jaja, ze kennen ons goed!), vervolgens kregen wij een rondleiding op het bedrijf en brachten wij een bezoek aan het streekwinkeltje. Het is prachtig om te zien hoe de familie Emmink met passie over hun levende have en over de rest van de onderneming spreekt. De dieren hebben een prachtig leven, zowel buiten als binnen, en worden vervolgens als waardig eindproduct gebruikt. De koeien lopen in principe het gehele jaar buiten met de kalfjes en wanneer deze om een bepaalde redenen naar binnen moeten, staan zij op een dik pak stro.
Een bezoekje brengen aan de familie is zeker jouw tijd waard. Het winkeltje, met het ruime assortiment, is geopend op vrijdag en zaterdag. Naast vlees, verkoopt de familie ook zuivel, cadeau’s en andere streekproducten.
Kom gerust een keer langs in onze Molen. Wij vertellen jou er graag meer over!