Belangrijk Nieuws: Veranderingen voor Birth Alarms vanwege 2G uitschakeling

Wij stellen je graag op de hoogte van een belangrijke ontwikkeling met betrekking tot onze Birth Alarms. Momenteel worden de meeste Birth Alarms aangestuurd door het 2G netwerk van KPN. Echter, volgens recente informatie zal KPN dit 2G netwerk per 1 december 2025 stopzetten. Als gevolg hiervan zullen Birth Alarms die afhankelijk zijn van 2G na deze datum niet meer bruikbaar zijn.

 

 

Impact op Mobile, Lite en Premium modellen

Deze verandering heeft met name invloed op de oude Mobile, Lite en Premium modellen van Birth Alarm. Na 1 december 2025 zullen deze specifieke modellen niet langer compatibel zijn met het stopgezette 2G netwerk.

 

 

Overgang naar 4G en hoger

Om aan deze veranderingen heeft Birth Alarm de nieuwe modellen: Mobile 2.0, Lite 2.0 en Premium uitgebracht. Deze modellen worden aangestuurd door 4G netwerk en zullen dus geen effect ondervinden van de uitschakeling van het 2G netwerk. Dit brengt voordelen met zich mee wat betreft snelheid.

 

 

Mogelijke oplossingen voor 2G Birth Alarm modellen

Momenteel onderzoeken wij achter de schermen de mogelijkheid om bestaande 2G geboortemelders te upgraden naar het 4G netwerk. Hoewel er nog geen definitieve inzichten zijn, streven wij ernaar om in het meest gunstige geval een aanpassing te introduceren waardoor jouw huidige Birth Alarm geschikt wordt voor het nieuwe netwerk.

 

 

Vervangingsopties

In het geval dat een upgrade niet mogelijk blijkt te zijn, zijn wij ook bezig met het verkennen van opties voor het vervangen van Birth Alarms. Wij begrijpen dat dit een ingrijpende verandering kan zijn en daarom werken wij hard om oplossingen te vinden en jou zo goed mogelijk te ondersteunen bij deze overgang.

 

 

Houd ons in de gaten voor updates

Wij houden je op de hoogte van verdere ontwikkelingen en aankondigingen met betrekking tot deze overgang. Je kunt ook contact opnemen met ons voor eventuele vragen of zorgen. Wij waarderen jouw begrip en samenwerking tijdens deze overgangsperiode.